Menu
Your Cart

Všetky stromy máme ihneď k odoslaniu. Dodanie je rýchle a bezpečné, bez poškodenia rastlín.

Nashi - Japonská hruška (Pyrus pyrifolia) NIJISSEIKI

Nashi - Japonská hruška (Pyrus pyrifolia) NIJISSEIKI
Nashi - Japonská hruška (Pyrus pyrifolia) NIJISSEIKI
Pripravujeme
Nashi - Japonská hruška (Pyrus pyrifolia) NIJISSEIKI
Nashi - Japonská hruška (Pyrus pyrifolia) NIJISSEIKI
Nashi - Japonská hruška (Pyrus pyrifolia) NIJISSEIKI
Špecifikácie
Výška pri predaji160cm
Kontajner5L
PodpníkKaukazská
Predávame ako2 ročný
26,00€

Dostupné možnosti

Do košíka
  • Japonská hruška NIJISSEIKI, tiež známa ako hruška Niitaka, je jednou z populárnych odrôd japonských hrušiek. Táto odroda je pôvodom z Japonska.
  • Strom hrušky NIJISSEIKI je stredne veľký a rastie vzpriamene. Dosahuje výšku približne 4 až 5 metrov. Má silné vetvy a rovnomernú korunu. Tento strom je známy svojou odolnosťou voči chorobám a vysokou úrodnosťou.
  • Hruška NIJISSEIKI kvitne zvyčajne v apríli alebo máji. Jej kvety sú bielo-krémové a tvoria sa v zhlukoch. Kvitnutie je významným momentom v rastovom cykle tejto odrody a prispieva k estetickému vzhľadu záhrady alebo ovocného sadu.
  • Plody hrušky NIJISSEIKI majú guľovitý tvar s hladkou šupkou. Ich farba je zeleno-žltá s jemnými bodkami. Veľkosť plodov sa pohybuje od stredne veľkej po veľkú, priemerne dosahujú hmotnosť 150 gramov. Dužina plodov je krémovo-biela, šťavnatá a má jemnú textúru. Chuť dužiny je sladká, s miernou kyslosťou a osviežujúcim záverom.
  • Plody NIJISSEIKI dozrievajú v lete, zvyčajne v auguste a septembri. Sú zberateľné, keď dosiahnu plnú zrelosť a farbu. Hrušky  NIJISSEIKI majú dobrú skladovateľnosť a môžu byť skladované niekoľko mesiacov v chladničke.
  • Pri pestovaní hrušky Nijisseiki je dôležité zabezpečiť jej slnečné stanovisko a dobre priepustnú pôdu. Rastlina preferuje miernu až teplú klímu a vyžaduje dostatok vlahy. Pravidelné zalievanie, správne orezávanie a hnojenie prispievajú k zdravému rastu a výnosom tejto odrody.



Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!